Toffe vakantiehuisjes en campings in Drenthe zoeken en boeken

In heel Nederland zijn verschillende parken en campings te vinden waar vakantiehuisjes gehuurd kunnen worden, zo ook in de provincie Drenthe. In dit artikel worden er twee voorbeelden gegeven van dergelijke parken in Drenthe.

Toffe campings in Drenthe

Drenthe is de afgelopen jaren erg populair geworden als kampeerbestemming. Dat heeft verschillende redenen. In Drenthe vinden kampeerders nog de echte rust en het groen. Dat komt omdat dit nog een relatief onontdekte bestemming is. Daarnaast biedt Drenthe veel luxe campings tegen heel schappelijke prijzen. Verder heeft de omgeving veel te bieden. Je kunt hier heerlijk wandelen, fietsen. Iets typische Drents zijn natuurlijk de hunebedden.

Populaire campings in Drenthe

  1. Vakantiepark Witterzomer
  2. Vakantiepark Capfun De Fruithof
  3. Camping De Norgerberg
  4. Landgoed De Berenkuil
  5. Camping Vorrelveen

Bungalowpark De Heerlickheyt

De Heerlickheyt is een voorbeeld van een bungalowpark in de provincie Drenthe, waar diverse vakantiehuizen staan die gehuurd kunnen worden. Het is een vakantiepark waar jong en oud zich kan vermaken. Het park bevindt zich in een rustige omgeving waar dus lekker door het bos gewandeld kan worden, je kunt er zwemmen, kinderen kunnen vrijuit spelen en nog veel meer. In het bungalowpark staan allemaal villa’s die van alle gemakken zijn voorzien. Alle villa’s hebben een mooie grote woonkamer, houten vloeren en dubbele terrasdeuren naar buiten. Er zijn ook huisjes met terrassen aan het water te verkrijgen en met een ruime tuin. De ruime vakantiehuizen zijn voorzien van verschillende slaapkamers, dus je kunt met gemak een villa met een aantal vrienden huren. Vanuit het park kun je zo het bos inlopen en er zijn verschillende fietsroutes in de natuur.

Bungalowpark De Kamp

De Kamp is een bungalowpark gevestigd in het zuidoosten van Drenthe. Er zijn verschillende vakantiehuizen in het park te vinden, die onderverdeeld zijn in de volgende types:

  • Type A is een vakantiehuis waar maximaal zes personen in kunnen verblijven. Het heeft een woonkamer met satelliet-tv, een keuken die voorzien is van een vier pits kookplaat, een waterkoker, een magnetron, een afzuigkap en een koelkast met vriezer en een badkamer met bad, douche, wastafel en toilet. Het vakantiehuis heeft drie slaapkamers waarvan één een tweepersoonsbed heeft en de andere twee iedere twee eenpersoonsbedden.
  • Type B is vrijwel gelijk aan type A, alleen is type B geschikt voor maximaal tien personen. Het heeft drie slaapkamers waarvan één slaapkamer zes eenpersoonsbedden heeft.
  • Type C kan gehuurd worden door maximaal twaalf personen. Daarnaast beschikt het ook over een allesbrander, een hal met een trap naar de eerste verdieping en drie slaapkamers waar in totaal twaalf personen verblijven kunnen.
  • Type D is geschikt voor twaalf personen maar heeft in tegenstelling tot type C vier slaapkamers. Het beschikt over alle bovenstaande faciliteiten en heeft daarnaast nog eens een extra toilet met wastafel.
  • Type E is geschikt voor maximaal vier personen en heeft twee slaapkamers waarvan één met een tweepersoonsbed en een wastafel en één met twee eenpersoonsbedden. Rondom het vakantiehuis ligt een tuin met terras op het zuiden en dit beschikt over tuinmeubelen zodat men lekker buiten kan zitten.