Home security voor de feestdagen

Een paar dagen of weken van huis voor vakantie? Zorg ervoor dat uw huis veilig is en houd uw waardevolle spullen veilig door een paar eenvoudige voorzorgsmaatregelen te nemen. Criminelen zoeken naar huizen die er leeg uitzien. Ze willen gemakkelijke doelen. Laat uw huis er niet uitzien als een gemakkelijke inbraak door te investeren in de beveiliging van uw huis. U kunt dit doen zonder veel geld uit te geven.

Ongeveer een derde van de inbraken gebeurt simpelweg omdat iemand vergeten is een deur op slot te doen of een raam te sluiten. Dus, voordat u ergens vertrekt, doe een volledige controle van zowel de buitenkant van uw huis en het interieur van uw huis.

Doe alles op slot en controleer uw bijgebouwen, garage en poorten om er zeker van te zijn dat ze allemaal veilig zijn. Vervang alle kapotte lampen en overweeg veiligheidsverlichting buitenshuis. U kunt ze instellen als bewegingssensoren en sommige werken zelfs op zonne-energie. Verlichting elimineert schaduwen en schuilplaatsen.

Vergeet niet om uw ramen boven te controleren. Beveilig het raam met uw airconditioner. Zet uw ladder weg zodat deze niet gebruikt kan worden.

Het installeren van een goede nachtslot op al uw deuren is van vitaal belang omdat veel dieven de neiging hebben om voor een deur zonder nachtslot te gaan. U kunt ook sloten op glazen schuifdeuren en ramen die gemakkelijk zelf te installeren zijn. Deze zijn verkrijgbaar in de meeste bouwmarkten. U gebruikt ook deuvels of druppelpennen om het schuifdeurraam te verstevigen.

Laat uw woning eruit zien alsof er gewoond wordt. Als u voor langere periode weg bent, zorg er dan voor dat iemand de oprit schept of het gazon maait. Zet uw kranten en post in de wacht of laat iemand langskomen om ze voor u te halen. U kunt ook veiligheidsfiches en borden kopen voor uw gazon, deuren en poorten die ervoor zorgen dat dieven twee keer nadenken.

Digitale lichttimers zijn ook een geweldige manier om te laten lijken alsof uw huis bewoond is. Sommige bieden willekeurige instellingen op tijdsinterval, zodat het er natuurlijker uitziet. U bedient verlichting, televisie en stereoapparatuur om het te laten lijken alsof er iemand thuis is.

Knip uw heg bij, vooral onder ramen en boomtakken die toegang geven tot de bovenverdieping van uw huis. Beveilig de ramen die niet van vitaal belang zijn voor nooduitgangen of ventilatie, zoals bijvoorbeeld ramen in de kelder goed.

Goede huisbeveiliging begint met gezond verstand. Vraag uzelf af wat de zwakke punten van uw beveiliging zijn en neem maatregelen om een mogelijk probleem te verhelpen.

Heeft u hulp nodig om de veiligheid te verbeteren? Neem dan contact met ons op – https://slotenmaker.mobi/dordrecht